Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ce ziceti? incercam ceva nou?
Incepem prin a cali ceapa si ardeii tocati marunt in cele 3 linguri de ulei de masline. Cand incepe sa se inmoaie adaugam si carnea tocata si lasam sa se caleasca inca 4/5 minute dupa care adaugam vinul si dam focul mic. Cand vinul s-a evaporat, adaugam supa si condimentele (cumin, boia dulce, foaia de dafin) si dam focul mic (eu am pus si un capac deasupra). Lasam sa fiarba cam o ora jumate,sau pana cand lichidul s-a redus aproximativ la jumatate iar carnea e moale, dupa care adaugam fasolea scursa din conserva, bulionul, pasta de ardei, usturoiul si sare dupa gust si mai lasam 10/15 minute. Stingem focul si adaugam piper negru proaspat macinat. Il servim cu orez basmati simplu, fiert in apa cu sare.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult